Ochrana osobných údajov

ikona-ochranaInternetový obchod kociky.sk je registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR. 

Plne rešpektujeme právo našich zákazníkov na súkromie, ale pre vybavenie objednávky potrebujeme určité osobné údaje , ktoré budú použité výlučne na účel dodania tovaru, prípadne na kontakt so zákazníkom. Žiadne osobné údaje neposkytujeme tretej strane, s výnimkou prepravnej spoločnosti, ktorej musíme poskytnúť určité osobné údaje za účelom doručenia tovaru.

 

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu kociky.sk týmto prehlasuje, že zo získanými osobnými údajmi nakladá v zmysle zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Prevádzkovateľ internetového obchodu kociky.sk si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného ukladania osobných údajov v prípade napadnutia internetového obchodu kociky.sk neznámym páchateľom - hackerom. V tomto prípade neplatia uvedené pravidlá o ochrane osobných údajov.

1. Objednávaním z internetového obchodu dáva kupujúci predávajúcemu súhlas podľa zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov so spracovaním svojich osobných údajov za nižšie uvedených podmienok.

2. Predávajúci bude spracovávať osobné údaje kupujúceho, ktoré kupujúci zadal či už pri registrácií na internetovej stránke alebo pri objednávaní tovaru najmä za účelom správneho doručovania, vyúčtovania, komunikácie s kupujúcim t.j. za účelom vybavenia objednávky kupujúceho, ako aj na marketingové účely. Predávajúci sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi kupujúceho zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR.

3. Kupujúci udeľuje súhlas so spracovaním svojich osobných údajov na dobu neurčitú. Kupujúci má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracovaním svojich osobných údajov poskytnutých predávajúcemu odvolať, a to zaslaním písomného oznámenia o odvolaní tohto súhlasu na adresu sídla predávajúceho.

4. V prípade, ak sa kupujúci zaregistroval a bolo mu pridelené prihlasovacie meno a heslo, resp. si neskôr pridelené heslo zmenil, je povinný uchovávať svoje prihlasovacie meno a heslo v bezpečí a neposkytovať ho tretej osobe. Predávajúci nenesie zodpovednosť za následky alebo škodu spôsobenú zabudnutím údajov, poskytnutím ich tretej osobe, alebo nezabezpečením ich ochrany zo strany kupujúceho.

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.