Informácie o nákupe

Nákup cez Quatro

nakup na splatkyZákladné informácie:

  • Quatro zabezpečuje predaj tovaru a služieb na splátky prostredníctvom zmluvných predajní (spolupracuje s viac ako 8000 predajňami) a internetových predajní (800 eshopov)
  • pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1998 a je najpoužívanejším a najrozšírenejším splátkovým systémom v SR
  • Quatro je v súčasnosti jednotkou na slovenskom trhu
Ochrana osobných údajov

ikona-ochranaInternetový obchod kociky.sk je registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov SR. 

Plne rešpektujeme právo našich zákazníkov na súkromie, ale pre vybavenie objednávky potrebujeme určité osobné údaje , ktoré budú použité výlučne na účel dodania tovaru, prípadne na kontakt so zákazníkom. Žiadne osobné údaje neposkytujeme tretej strane, s výnimkou prepravnej spoločnosti, ktorej musíme poskytnúť určité osobné údaje za účelom doručenia tovaru.

 

Odstúpenie od zmluvy

ikona-odstupenie1. Vážení zákazníci, v prípade, že s nami predaným tovarom nie ste spokojní a chcete ho v zákonnej lehote 14 dní vrátiť, vypíšte prosím nasledovný formulár a zašlite ho na adresu firmy, prípadne mailom na adresu info@kociky.sk

 

 

Obchodné podmienky

ikona-obchodne-podmienkyVšeobecné obchodné podmienky pre internetový obchod

Identifikácia predávajúceho

Internetový obchod na stránke www.kociky.sk  prevádzkuje a zároveň predávajúcim je:
Kociky.sk,s.r.o
Sídlo: Balkánska 80, 851 10 Bratislava, Slovenská republika
IČO: 47 164 654

Doprava

ikona-dopravaDODACIE PODMIENKY A NÁKLADY NA DODANIE TOVARU

1. Kupujúci v objednávke zadá spôsob, akým mu má byť tovar doručený a miesto, na ktoré mu má byť tovar doručený. Tovar môže byť doručený prostredníctvom kuriérskej služby DHL, alebo si kupujúci môže tovar vyzdvihnúť osobne na odbernom mieste. V prípade doručovania prostredníctvom kuriéra DHL bude kupujúcemu ku kúpnej cene účtované prepravné:

 

Stránka 1 z 1 - 5 položiek celkom

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.